Nieuwe iPhone nodig? Let hierop!

nieuwe iPhone

Nieuwe iPhone nodig? Let hierop!

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe iPhone aan te schaffen? Er zijn verschillende aspecten om rekening mee te houden bij de aankoop van deze mobiele telefoon. Het kopen van een nieuwe losse iPhone brengt bijvoorbeeld erg veel kosten met zich mee, waardoor consumenten al snel zullen kiezen voor een iPhone in combinatie met een abonnement. Dit is echter niet per definitie de meest gunstige oplossing! Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan de aanschaf van een zogenaamde refurbished iPhone, een model die al eens eerder gebruikt is en een uitgebreide opfrisbeurt heeft gehad? Een dergelijk toestel is vaak veel goedkoper dan een nieuwe iPhone, maar werkt niet minder goed!

Combineer een refurbished iPhone met een sim only abonnement

Een refurbished iPhone is erg goed te combineren met een sim only abonnement, wat verschillende voordelen biedt ten opzichte van een abonnement met mobiele telefoon. Bij een sim only abonnement is het mogelijk om de bundel iedere maand te verhogen, waardoor je met een zeer beperkte bundel kunt beginnen. Wanneer je kiest voor een abonnement met iPhone betaal je vaak voor veel meer tegoed, dan je ook daadwerkelijk in een maand gebruikt. Dit is zonde, zeker als je bedenkt dat het prijsverschil al snel tot tien euro per maand op kan lopen. Op jaarbasis levert je dat een besparing van zo’n €120,- op.

nieuwe iPhone

Daarbij is een van de voordelen van een sim only abonnement, dat je de bundel met het tegoed vooraf naar eigen inzicht samen kunt stellen. Kies bijvoorbeeld voor veel belminuten, of ga voor een abonnement met veel mobiele data.

Ook leuk om te lezen: Hoe kies je het beste internet en tv pakket

Verschillende iPhone abonnementen vergelijken

Niet ieder iPhone abonnement biedt hetzelfde tegoed. Het ene abonnement biedt meer mobiele data, terwijl het andere abonnement gericht is op consumenten die hun iPhone voornamelijk gebruiken voor het bellen. Dit maakt het vooraf vergelijken van verschillende iPhone abonnementen erg belangrijk!

Bron: https://www.forza-refurbished.nl/

Deel dit artikel