Restpartijen verkopen? Zo ben je er snel vanaf!

restpartijen verkopen

Restpartijen verkopen? Zo ben je er snel vanaf!

Stel je voor, je hebt een tal aan restpartijen over waar je vanaf moet. Waar doe je die restpartijen heen en hoe kom je ervan af? Er zijn meerdere mogelijkheden, maar er is er één die r toch wel uitspringt als beste optie. Welke optie dat is? Ga in zee met een opkoper restpartijen, zo gaat restpartijen verkopen erg simpel in zijn werk. We vertellen er meer over:

Wat zijn restpartijen?

Restpartijen zijn de overgebleven artikelen uit een assortiment. Vaak werden de artikelen niet meer verkocht of er was een overschat aan assortiment en er waren simpelweg te veel producten. Ook kan het zo zijn dat er sprake is geweest van faillissement en nu alle producten ergens opgeslagen moeten worden. Waar worden deze restpartijen dan opgeslagen en wat verder?

Het vervolg van de restpartijen

De restpartijen liggen nu ergens in een magazijn opgeslagen. Hoe kom je nou van deze restpartijen af? Neem contact op met een opkoper van restpartijen. Deze opkopers zijn geïnteresseerd in bijna alle soorten restpartijen. De opkoper en jij maken afspraken over de prijs en de opkoper neemt de restpartijen mee om ze een nieuw leven in te blazen en jij krijgt hier geld voor in ruil.

De restpartijen worden na de deal opgehaald uit jouw magazijn om ze te vervoeren naar het magazijn van de opkoper. Nu is er voor jou weer meer ruimte vrij voor een nieuw assortiment. De opkoper verkoopt zijn nieuwe assortiment weer door aan andere geïnteresseerde bedrijven of ze worden aangeboden op veilingen. Wel is het handig om een par afspraken te maken met de opkoper. Het is bijvoorbeeld een handige afspraak om af te spreken dat de voorraden niet verkocht mogen worden aan mensen of bedrijven binnen een schaal van 50 kilometer. Dit omdat, er dan meer concurrentie op dezelfde producten in de regio komt. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen!

restpartijen verkopen

Restpartij bedrijven

Tegenwoordig heb je ook bedrijven die op- en verkoper zijn van restpartijen. Dit zijn bedrijven die restpartijen opkopen van een andere verkoper en de restpartijen later weer doorverkopen voor een betere prijs aan andere opkopers. Er worden reële prijzen geboden en er worden goede afspraken gemaakt.

Als er een assortimentswissel plaatsvindt kunnen deze bedrijven het stukje assortiment wat niet meer goed verkocht wordt van u opnemen. Ook wanneer een bedrijf failliet gaat, wat veel gebeurt in deze onzekere tijden, de voorraden kunnen in een keer opgenomen worden voor een snelle afhandeling van faillissement.

Ben jij een bedrijf die binnenkort een nieuw assortiment gepland heeft staan of misschien wel failliet gaat? Laat een opkoper je helpen hierbij en verdien je geld terug. Van dit geld kun je wellicht een nieuw assortiment inboeken of een heel nieuw bedrijf opstarten. Maak goede afspraken en laat ze duidelijk zijn.

Deel dit artikel