Papiertape bedrukken: een goedkope vorm van reclame

papiertape bedrukken

Papiertape bedrukken: een goedkope vorm van reclame

Als bedrijf kan het moeilijk zijn om nieuwe manieren te vinden om goedkoop reclame te kunnen maken. Liefst reclame die een gunstig effect teweeg brengt. Toch kan het! Benieuwd hoe? Lees dan verder! 

Pakjes bedrukt verzenden 

Mensen die bij jou een bestelling hebben geplaatst, kennen jouw bedrijf natuurlijk al. Maar dat wil niet zeggen dat je geen reclame kan maken als je het pakje naar de klant opstuurt. Jouw klant is immers niet de enige die het pakket in handen krijgt. Pakketjes die verstuurd worden moeten afgeplakt worden met tape, zodat ze veilig en goed bij de klant aankomen. Waarom eens niet proberen om de dozen af te plakken met bedrukte papiertape? Zet er het logo of de slogan van jouw bedrijf op en zorg dat de tape opvalt!   

Alles zelf kiezen 

Je pakjes versturen met bedrukte papiertape, allemaal goed en wel maar je gaat deze papiertape natuurlijk niet zelf ontwerpen en bedrukken. Er zijn tal van bedrijven gespecialiseerd in tape bedrukken zoals jij dat wilt. Je kiest alles zelf, van de materiaalkeuze over de hoeveelheid die je nodig hebt tot het ontwerp met eigen kleurkeuzes. Jij bepaalt wat er op de tape moet komen en deze wordt voor jou gedrukt aan de hoogste kwaliteit. Wanneer jij jouw bedrukte tape ontvangt, kan je aan de slag met het nieuwe verzenden van jouw pakjes. 

papiertape bedrukken

Mond-tot-mondreclame 

Mond-tot-mondreclame is een heel belangrijke en goedkope manier van reclame. Als mensen van postbedrijven jouw pakketje met opvallende tape in handen krijgen, praten ze erover. Zo leren steeds meer mensen jouw bedrijf kennen en dit vertaalt zich in meer klanten die effectief aankopen doen. Het vraagt maar een kleine investering want het bedrukken van tape is niet duur. Zo wordt het dus een kleine input die kan zorgen voor heel wat meer opbrengsten. 

Deel dit artikel